Levegőbe került a gáz

Megsérült egy ammóniavezeték Mezőkovácsházán, többen rosszul lettek

Megsérült egy ammóniavezeték csütörtök reggel egy mezőkovácsházi üzemben, a levegőbe került gáztól többen rosszul lettek, a mentők kórházba vitték őket.

2013.10.24 09:09MTI

Nagy Szilvia, a Békés Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az üzemben munkavégzés közben sérült meg a vezeték. A tűzoltók és a katasztrófavédelmi katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai kiürítették az üzemet. A veszélyes anyag szivárgását megszüntették, jelenleg szellőztetnek.

A katasztrófavédelem iparbiztonsági hatósága az eset kivizsgálását megkezdte. A környéken lakókat nem fenyegette veszély, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.