Gáz...

Lopott gázolaj eladása közben érték tetten egy cég sofőrjét Szolnokon

Az ügyben korábban ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást orgazdaság és lopás vétség elkövetése miatt a Szolnoki Rendőrkapitányság, miután a gyanú szerint egy szolnoki cég több alkalmazottja megkárosította munkáltatóját.

2013.10.17 22:36MTI

Lopott gázolaj eladása közben érték tetten egy cég sofőrjét Szolnokon – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtök este az MTI-vel. Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint az ügyben korábban ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást orgazdaság és lopás vétség elkövetése miatt a Szolnoki Rendőrkapitányság, miután a gyanú szerint egy szolnoki cég több alkalmazottja megkárosította munkáltatóját.

Az eljárás során kiderült: a vállalkozásnál gépjárművezetőként dolgozó alkalmazottak huzamosabb ideje több alkalommal gázolajat tulajdonítottak el az általuk vezetett járművekből, majd a lopott üzemanyag egy részét helyi lakosoknak értékesítették. A szóvivő közölte: a nyomozók az egyik sofőrt csütörtökön délben a lopott gázolaj eladása közben érték tetten a Tisza-parti megyeszékhely belterületén. Jelezte: a rendőrök az ügyben eddig négy személyt állítottak elő, a Szolnoki Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja a bűncselekmény kivizsgálását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.