Egy férfit gázolt el a vonat

Gázolás miatt késnek a vonatok

Késésekre kell számítani a szegedi vasútvonalon.

2013.10.15 13:15MTI

Gázolás miatt pótlóbuszok szállítják az utasokat a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonal egy szakaszán, ezért a Ceglédnél korábban történt műszaki hiba miatti 20-30 perces késések várhatóan nőni fognak - közölte a Mávinform kedd kora délután.

A közlemény szerint Kecskemét és Katonatelep között a Szegedről a fővárosi Nyugati pályaudvarra tartó Intercity halálra gázolt egy férfit. A helyszínelés ideje alatt Nagykőrös és Kecskemét között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A vasúttársaság korábban azt közölte, egy tehervonat áramszedőjének meghibásodása miatt 20-30 perccel hosszabb menetidővel közlekednek a Ceglédet érintő vonatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.