Három prostituált dolgozott

Illegális bordélyházon ütöttek rajta Tatán

Illegális bordélyházra csaptak le a rendőrök vasárnap hajnalban, Tatán. Az akció ideje alatt a családi házban tartózkodó három prostituáltat és a bordélyház üzemeltetőjét előállították.

2013.10.14 13:08Havariapress
Fotó: MTI, archív

Összehangolt akcióban csaptak le vasárnap hajnalban a tatai és a Komárom-Esztergom megyei nyomozók arra a férfire, aki illegális bordélyházat üzemeltetett Tatán.

Az akció ideje alatt három prostituált dolgozott a családi házban, akiket az üzemeltetővel együtt előállítottak. A 45 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, a rendőröknek elmondta, hogy a nők a szolgáltatásokért kapott pénz egyharmadát fizették ki neki, a vendégek egyéb szórakozásából származó bevételt pedig megfelezték.

A férfit őrizetbe vették, ellene bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítése miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.