Egy fal kidőlt, a ház tetőszerkezete leégett

Robbanás egy budapesti családi házban - egy idős nő életét vesztette

Egy idős nő meghalt abban az ismeretlen eredetű robbanásban, amely csütörtök hajnalban történt Budapesten egy XVI. kerületi családi házban.

2013.10.10 07:14MTI
Fotó: MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: a Wesselényi utcában egy régi építésű, nagyobb családi ház 100 négyzetméteres szárnyában történt az eddig még ismeretlen eredetű robbanás, kidőlt az egyik fal, és a ház tetőszerkezete is leégett.

A tűzoltók hét embert kísértek ki az épületből, az idős nőt a katasztrófavédelem keresőkutyái találták meg. Kisdi Máté elmondta azt is, hogy a tüzet eloltották, jelenleg vizsgálják az épületet és keresik a robbanás okát.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.