Nem sokáig voltak szabadok

Ároktői banda - Elfogták a két szökevényt Svájcban

Elfogták az ároktői banda házi őrizetből megszökött két tagját Svájcban szerda kora este.

2013.10.09 18:40MTI

A 26 éves Rostás Henrik és az 51 éves id. Rostás Elemér a házi őrizet szabályait megszegve pénteken ismeretlen helyre távozott ároktői lakásáról.

Elfogásuk érdekében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a nemzetközi együttműködés lehetőségeit is igénybe vette, és a Svájci Szövetségi Rendőrség célkörözési egysége Oftringenben elfogta a két férfit - írta a rendőrség.

Az ügyészség szerint a vádlottak 2008-2009-ben tucatnyi alkalommal támadtak rá gátlástalan, embertelen módon 70-80 éves emberekre Budapest peremkerületeiben és vidéken. Két idős ember belehalt sérüléseibe, és a vádhatóság szerint több másik esetben is megállapítható az emberölés kísérlete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.