A Fidesz nem közösködik

Megtisztították a roma holokauszt emlékművet a Ferencvárosban

Visszaállították eredeti állapotába a Nehru parton található, a roma holokauszt áldozatainak tiszteletére állított emlékművet a ferencvárosi önkormányzat nonprofit cégének munkatársai.

2013.10.04 20:55MTI
Juhász Péter, az Együtt 2014 társelnökének fotója (részlet)

Az emlékműre korábban ismeretlenek gyalázkodó feliratot írtak. Bácskai János (Fidesz-KDNP) kerületi polgármester közleménye szerint az önkormányzat elítéli az épített környezet tönkretételét, mások érzelmeinek, emberi méltóságának és történelmi emlékezetének meggyalázását.

Az összefirkált emlékművet a kerület köztisztaságáért felelős cég péntek délelőtt visszaállította eredeti állapotába.

Korábban Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke Facebook-bejegyzésében fényképet is mellékelve tudatta, hogy holokauszt-gyalázó feliratot festett valaki az emlékműre, amelyet szombaton délelőtt tervezett megtisztítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.