Közlekedési baleset

Gázolt a vonat a Budapest-Lajosmizse vonalon

Ismét teljes hosszában közlekedhetnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse vonalon, ahol korábban gázolás miatt állt a forgalom - közölte a Mávinform kedd reggel.

2013.10.01 08:17MTI

Mint felidézték: hajnali 4.45-kor a Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat elgázolt egy férfit. A helyszínelés miatt ezen a szakaszon nem közlekedhettek a vonatok. A hatóságok nem sokkal fél 7 után fejezték be a helyszínelést.

Átmenetileg - a másfél órás pályazár miatt - a reggeli órákban késésekre számíthatnak az erre utazók - írta a Mávinform.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: 60 év körüli férfi a helyszínen életét vesztette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.