Sajnos nem segíthettek az orvosok

Belehalt sérüléseibe a cserbenhagyott soproni motoros

Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki utasként szenvedett motorbalesetet másfél héttel ezelőtt Sopronban, de a jármű vezetője cserbenhagyta.

2013.09.24 19:48MTI

Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese annyit mondott el: a sérültet a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban ápolták, de életét az orvosok nem tudták megmenteni.

A rendőrség múlt pénteken közölte, hogy a Győri Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a motorkerékpárt vezető soproni férfit, akinek gépe Sopron egy hegyi részén lesodródott az úttestről, szegélykőnek ütközött, majd betonkerítésnek csapódott, végül a járdán, az oldalára borulva állt meg.

Az ütközés után a vezető elsétált a helyszínről, motorkerékpárját és sérült utasát hátrahagyva. Két nappal később feladta magát a soproni rendőrkapitányságon, amely segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított büntetőeljárást ellene.

Még vizsgálják, hogy a férfi a motorozás előtt fogyasztott-e alkoholt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.