Vesztegetés miatt állítják bíróság elé

100 euróval akart vesztegetni a lengyel drogdíler

A rendőrök nem fogadták el a pénzt, és átvizsgálták a CD-tokot, amelyben kábítószert találtak.

2013.09.24 12:27Havariapress

A főváros I. kerületében, a Király lépcsőnél akartak igazoltatni egy lengyel férfit a Készenléti Rendőrség munkatársai szeptember 12-én.

A férfi nem volt hajlandó igazolni magát, ezért a rendőrök elő akarták állítani. Mikor a rendőrautóhoz mentek, hogy elvigyék, a férfi övtáskájából elővett 100 eurót, amit az egyik rendőrnek akart adni, hogy cserébe átadhasson egy CD tokot egy ismerősének a közelben.

A rendőrök nem fogadták el a pénzt, és átvizsgálták a tokot, amiben kábítószert találtak. A lengyel férfit két nappal később előzetes letartóztatásba helyezték kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetés miatt, és szerdán reggel, gyorsított eljárásban a Fővárosi Törvényszék elé állítja a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

Kábítószerrel visszaélés miatt az I. kerületi rendőrség folytatja majd le az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.