Herbál

Drog és kurvák - egy nő állt mögöttük!

Őrizetbe vettek a rendőrök egy nőt, aki a gyanú szerint pszichoaktív anyaggal kereskedett és kerítő volt Hódmezővásárhelyen, a bíróság elrendelte az asszony előzetes letartóztatását.

2013.09.21 11:35MTI

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a nyomozók csütörtök este tartottak házkutatást a nő lakásában, ahol úgynevezett herbált foglaltak le. A 40 éves asszony a megalapozott gyanú szerint kereskedett az új pszichoaktív anyaggal, a bizonyítékok szerint több fiatalnak is adott el belőle.

A vásárhelyi rendőrök emellett kerítés bűntettével is meggyanúsították. A nő egy hódmezővásárhelyi lakást bérelt és kuncsaftokat szervezett az ott üzletszerű kéjelgést folytató másik nőnek, amiért részesedést kapott.

A rendőrök az asszonyt őrizetbe vették, a bíróság pedig ügyészi indítványra pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását.

Szintén csütörtökön tartottak házkutatást lakossági bejelentés alapján egy másik házban a rendőrök, akik az udvarban felépített fóliasátorban marihuána alapanyagául szolgáló növényi töveket foglaltak le. Az ott lakó 24 éves férfi ellen büntetőeljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.