Rendőrség

Kábítószer-terjesztőket fogtak Vas megyében és Budapesten

Az akció során a nyomozók több helyszínen hajtottak végre házkutatásokat, és nagy mennyiségű, értékesítésre szánt kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

2013.09.13 08:44MTI

Négy, kábítószer-terjesztéssel gyanúsított embert fogtak el a Celldömölki Rendőrkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai egy összehangolt akció keretében Celldömölkön és Budapesten csütörtökön - közölte honlapján a police. hu.

A tájékoztatás szerint a rendőröknek egy kiterjedt hálózatot sikerült felderíteniük és felszámolniuk, amely főként Vas megyei kábítószer-fogyasztók körében kereskedett kábítószerrel.

Az akció során a nyomozók több helyszínen hajtottak végre házkutatásokat, és nagy mennyiségű, értékesítésre szánt kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A rendőrök két budapesti és két celldömölki férfit fogtak el és vettek őrizetbe, velük szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya indított büntetőeljárást, kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.