Nem a minisztert szállító autó okozta

Balesetet szenvedett a honvédelmi minisztert szállító autó

Balesetet szenvedett a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító személyautó csütörtök délután a 21-es főúton.

2013.09.19 18:30MTI

Az eddigi információk szerint a két személyautó Szécsény és Hollókő között ütközött össze délután 5 óra körül, a balesetet az elsődleges információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta.

Stabil állapotban van Hende Csaba

Stabil állapotban van Hende Csaba honvédelmi miniszter - mondta Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka csütörtök este a kórházban tartott sajtótájékoztatóján. Mint elmondta: a miniszter jobb vállában törést találtak. További vizsgálatok elvégzésére felveszik a kórházba. A budapesti Honvédkórházba szállított másik sérült a másik autó sofőrje. A fiatal férfit zárt hasi sérüléssel vették fel a kórházba. Ő is stabil állapotban van - mondta a parancsnok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.