Járókelőkre támadt

Előzetesben a karddal és késsel fenyegetőző szekszárdi nő

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 19 éves szekszárdi nőt, aki augusztusban és szeptemberben több alkalommal fenyegetett meg járókelőket karddal és késsel, valamint megütötte, megrúgta őket.

2013.09.18 11:22Havariapress

Augusztusban és szeptemberben egy 19 éves nő több alkalommal támadt meg járókelőket Szekszárdon. A fiatal nő karddal és késsel fenyegette meg az embereket, akiket meg is ütött és megrugdosott.

A támadót szeptember 9-én a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt. Az ügyben súlyos testi sértés kísérlete és zaklatás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.