Rablók támadtak az alkalmazottra

Támadás egy erzsébetvárosi érmeüzletben

Súlyos sérüléseket szenvedett annak a VII. kerületi érmeüzletnek a dolgozója, amelyet hétfő délután próbált meg kirabolni egy fiatal férfi.

2013.09.02 20:51MTI
MTI

A közlemény szerint a 25 és 30 év közötti férfi hétfő délután négy óra körül lépett az Erzsébet körúti érmeboltba, és készpénzt követelve több alkalommal megszúrta az üzlet alkalmazottját, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy biztonsági kamera felvételei szerint a támadó hozzávetőleg 170 centiméter magas, vékony testalkatú. A képeket közzétették a police.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.