Füstöt észleltek, de tüzet nem találtak

Felhevült lift okozott riadalmat a Kútvölgyiben

Füstöt észleltek a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi úti klinikájának egyik épületében. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a kórházhoz, de tüzet nem találtak, a lift gépházban történt túlhevülés.

2013.09.02 16:54Havariapress

Hétfő délután riasztották a tűzoltókat a Kútvölgyi úti klinikai tömbhöz, ahol a főépület magasabb szintjein enyhe füstöt éreztek. Kiderült, hogy a lift 8. emeleti gépházában hevült túl egy gépalkatrész. Tűz nem volt, a hevülés magától megszűnt.

Az emeleti részt átszellőztetik, sem a személyzetnek, sem a betegeknek nem kellett elhagyniuk az épületet, senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.