Bezárta, hogy meghaljon

Mosógépes halálra ítélte babáját a kegyetlen anya!

Esélye sem volt a kisbabának - Édesanyja a születése után kegyetlen módon végzett vele: bezárta a mosógépbe.

2008.07.16 14:00

Most lenne csak egyéves az a kislány, akit brutális édesanyja tavaly szeptemberben, születése után meggyilkolt.

A fülöpszállási asszony berakta az újszülöttet egy nejlonzsákba, majd betette a mosógép forgódobjába, és rázárta az ajtót - adta hírül a stop.hu.

Valószínű, hogy a csecsemőgyilkosságot előre eltervezte - senki sem tudott a terhességéről, csak a szülés napján nem jelent meg a munkahelyén. Másnap azonban már folytatta a munkát is.

A stop.hu információi szerint az asszonyt végül a szomszédja adta fel - ugyanis ő sejtette, hogy a nő gyermeket vár, pedig az neki is azt hazudta: csak meghízott.

Amikor azonban a szülés napján gyanús csend uralkodott a házban, a szomszéd tudta, hogy valami nagy baj lehet. Két nappal a csecsemőgyilkosság után az anyát letartóztatták.

A rendőrök házkutatást tartottak az asszonynál, és szörnyű bűzre lettek figyelmesek: elborzadva leltek rá az élettelen kisbabára...

A 38 éves, gyilkos asszonyt tegnap 6 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Bács-Kiskun megyei bíróság - az ítélethozatalnál semmilyen enyhítő körülmény nem merült fel...

Az asszonynak egyébként már van két gyermeke, korábbi házasságából. Az ő felügyeletüket a gyámhatóság ideiglenesen nevelőszülőkre bízta - tudta meg a stop.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.