Lokalizálták

Körülhatárolták a tüzet a Hortobágyon

A helyszínre Hajdúszoboszlóról, Balmazújvárosból, Püspökladányból, Debrecenből és Tiszafüredről vonult ki mintegy húsz tűzoltó, akik már körülhatárolták a lángokat és széthúzták egymástól a még égő bálákat.

2013.08.08 22:26MTI

A tűzoltóknak csütörtök estére sikerült lokalizálniuk a Hortobágy-Máta közelében keletkezett tüzet, de az oltás késő éjszakáig is eltarthat - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Kiss Szilvia elmondta, a 150 hektáros területen körbálák kaptak lángra, majd a tűz az ősgyepre is átterjedt.

A helyszínre Hajdúszoboszlóról, Balmazújvárosból, Püspökladányból, Debrecenből és Tiszafüredről vonult ki mintegy húsz tűzoltó, akik már körülhatárolták a lángokat és széthúzták egymástól a még égő bálákat. Az oltással előreláthatólag késő éjjel fognak végezni - fűzte hozzá a helyettes szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.