Ferrotube

Vascsővel verték a testvérpárt

Elfogták, és egy kivétellel őrizetbe vették a rendőrök azt a négy férfit, akik vascsövekkel támadtak rá egy testvérpárra Nagykátán.

2013.08.08 17:47Havariapress
Képünk illusztráció

A Pest megyei város egyik parkjában szerdára virradó éjjel töltötte az idejét egy 33 éves férfi és 20 éves öccse, amikor szóváltásba keveredtek négy férfival. A hangoskodás rövid időn belül tettlegességig fajult, s a négy támadó ütlegelni kezdte a fivéreket, egyiküket egy vascsővel többször is megütötték.

A nagykátai rendőrök a beszerzett adatok alapján néhány órán belül azonosították és elfogták feltételezett támadókat, egy 31 éves tápiószelei férfit, valamint három, 30, 31, illetve 43 éves helyi lakost. A nyomozók mind a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt. A legidősebb gyanúsított szabadlábon távozhatott a kapitányságról, három társát azonban őrizetbe is vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.