Átmeneti segélyeket oszt a lakóknak

Robbanás Óbudán - az önkormányzat segít

Átmeneti segélyt ad az III. kerületi önkormányzat a szerda hajnali robbanás miatt lakás nélkül maradtaknak.

Nézze meg a képeket! képgaléria

2013.08.07 14:08MTI
A galériához KATT a képre!>>>

Az önkormányzat szerdán a honlapján közölte, hogy 28 500 forint támogatást adnak a hajnali robbanásban érintett lakóknak, egy nagyobb támogatási összeg folyósítása érdekében pedig csütörtökre összehívják a kerület Egészségügyi, Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottságát. 

A robbanás károsultjainak ügyét soron kívül intézik. A tájékoztatás szerint a károsultak között két gyermekes család is van. Nekik rendkívüli gyermekvédelmi támogatást is nyújthat az önkormányzat, aminek összege egygyermekes család esetén 42 750 forint. Ezt azonnal megkaphatják az érintett családok.
 
A Pacsirtamező és Tímár utca sarkán lévő társasházban szerda hajnalban történt robbanás, a lakók mentésére is szükség is volt. A ház legfelső két szintje gyakorlatilag leomlott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.