Keményen dolgoztak a lánglovagok

Csaknem 8 óra alatt sikerült eloltani az erdőtüzet Zalaszentgrót határában

Csaknem nyolcórás munkával sikerült megfékezniük a tűzoltóknak Zalaszentgrót határában a mintegy tíz hektáron égő erdőt és mezőgazdasági területet.

2013.08.06 20:36MTI

A csáfordi városrész alsóhegyi területén mintegy öthektáros akácerdő és annak aljnövényzete, valamint hasonló nagyságú mezőgazdasági terület lángolt. 

Az oltásra zalaszentgróti, keszthelyi, zalaegerszegi és körmendi tűzoltóegységek gépjárműfecskendőkkel és vízszállítókkal vonultak ki, illetve jelen volt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A dél körül lángra kapott területet a tűzoltók délutánra körülhatárolták, a tűz így már nem terjedt tovább. Az oltáson és utómunkálatain hat vízsugárral és kéziszerszámokkal dolgoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.