Kutatnak

Tűzvizsgálat az eplényi bálatűz ügyében

Gyulafirátóton is eloltották a tüzet, ott 60 körbála kapott lángra. Mivel a tűz honvédségi területen keletkezett, a honvédség dönt arról, hogy elrendeli-e a tűzvizsgálatot.

2013.08.05 21:52MTI

Tűzvizsgálat indul a hétfőn Eplény közelében keletkezett bálatűz ügyében - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t. Lukács Krisztián elmondta: az egyes, kiemelt fokozatban elrendelt oltást befejezték a tűzoltók az eplényi sípálya közelében, ahol 72 körbála égett. Veszprém megye másik településén, Gyulafirátóton is eloltották a tüzet, ott 60 körbála kapott lángra. Mivel a tűz honvédségi területen keletkezett, a honvédség dönt arról, hogy elrendeli-e a tűzvizsgálatot - fűzte hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.