Életmentés

Végzetes tettre készült - rendőrök húzták vissza a tiszaújvárosi nőt

A gyors rendőri reagálás mentette meg egy nő életét Tiszaújvárosban.

2013.08.06 14:21ma.hu

A 2013. augusztus 6-án a délelőtti órákban érkezett bejelentés szerint Tiszaújvárosban egy nő végzetes tettre szánta rá magát. A járőrök azonnal a megadott helyszínre érkeztek, majd a harmadik emeleti lakásban látták, hogy egy asszony az ablak felé rohant, és azon kimászott. A gyors rendőri reagálás eredményeként sikerült őt visszahúzni, majd humánus odafigyeléssel megnyugtatni.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei a biztonsági intézkedés végén átadták a nőt a mentőszolgálat munkatársainak, akik további ellátás céljából kórházba szállították - tájékoztatta a ma.hu-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.