Székesfehérvár

Füsttel telt meg a pláza - rendőrök menekítettek

Az áramelosztóban keletkezett tüzet az automata oltóberendezés a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta, de a bevásárlóközpont füsttel telítődött.

2013.07.16 10:14MTI
Fotó: MTI, archív

1500 vásárlót és alkalmazottat menekítettek ki a rendőrök hétfőn, a székesfehérvári Alba Plázából, miután tűz keletkezett egy áramelosztóban.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei észlelték hétfőn délután, hogy az Alba Pláza egyik helyiségéből füst áramlik ki.

A rendőrök azonnal értesítették a kapitányság ügyeletét, és megkezdték az épület kiürítését. Az áramelosztóban keletkezett tüzet az automata oltóberendezés a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta, de a bevásárlóközpont füsttel telítődött. A rendőrök mintegy 1500 vásárlót és alkalmazottat menekítettek ki az épületből.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően, az eset során személyi sérülés nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.