1000 négyzetméteren

Tűz ütött ki egy győr-sashegyi papírraktárban, nagy erőkkel vonultak ki az egységek

Tűz ütött ki egy 1000 négyzetméteres győr-sashegyi papírraktárban szombaton kora este. A lángok megfékezésére hármas kiemelt riasztási fokozattal vonultak ki a helyszínre az egységek.

2013.07.13 20:16MTI

Dobos Viktória hadnagy, a Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense közölte: Győrből, Pannonhalmáról és Csornáról összesen három járműfecskendőt vetettek be, három vízszállító pedig Mosonmagyaróvárról, Pápáról és Győrből érkezett. A katasztófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen dolgozik.
 
A hivatásosok munkáját a veszprémvarsányi, a győrszemerei és a téti önkéntes tűzoltók segítik. Az oltás folyamatban van, a környéken nagy a füst és a hőterhelés. A tüzet már körülhatárolták, ezzel megakadályozták, hogy a lángok továbbterjedjenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.