Vigyázz, kész, tűz!

Nemzetközi Tűzoltóverseny Franciaországban

Tizenegy magyar tűzoltócsapat vesz részt a franciaországi Mulhouse-ban július 14-21. között rendezendő XV. Nemzetközi és XIX. Nemzetközi Ifjúsági Tűzoltóversenyen - közölte Dobson Tibor, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke szombaton.

2013.07.13 10:20MTI

A nemzetközi szervezet 1961 óta évente, 1969-től pedig négyévente szervez versenyeket a hagyományos, 1973-tól tűzoltó-sportverseny, 1977-től pedig ifjúsági tűzoltóverseny kategóriában.

Az idei versenyre a Magyar Tűzoltó Szövetség által szervezett versenyek alapján dőlt el, hogy kik utazhatnak Magyarországról.

A hagyományos versenyeken hét, az ifjúsági versenyeken két csapat képviseli Magyarországot, a tűzoltó-sportversenyben pedig két válogatott hivatásos tűzoltó versenycsapat nevezett Magyarország néven Debrecen és Győr hivatásos tűzoltó-parancsnokságairól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.