Kiskorú veszélyeztetése

A harmadikról zuhant ki a kisfiú - vádemelés az anya ellen

Vádemeléssel zárta a rendőrség a nyomozást azzal a fiatal nővel szemben, akinek 5 éves kisfia kizuhant harmadik emeleti lakásuk teraszáról.

2013.07.10 08:43Havariapress

A nagykanizsai mentők diszpécsere értesítette a rendőrséget nemrégiben, hogy egy 5 éves kisfiú kizuhant egy harmadik emeleti lakás teraszáról. 

A gyereket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A nyomozás adatai szerint a 25 éves nő a lakásban hagyta alvó gyerekét, míg lement telefonálni egy nyilvános fülkébe. A gyermek közben fölébredt, egy fotelra állva kinyitotta az erkélyajtót, majd a teraszon felállt egy műanyagszékre, amiről kizuhant. A fiatalasszony kihallgatásán elmondta, mielőtt elment a lakásból, bezárta az ajtókat és ablakokat. 

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást a napokban lezárta, és az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal továbbküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.