Állampuszta

Kigyulladt a börtön személyzeti szaunájának tetőszerkezete

Kigyulladt az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézethez tartozó, a személyzet részére fenntartott sportlétesítmény szaunájának tetőszerkezete.

2013.07.08 17:14MTI

Kovács Andrea a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: a kalocsai, a solti, a kiskőrösi és a dunaújvárosi tűzoltók teljes légzésvédelem mellett vesznek részt az eddig tisztázatlan körülmények között keletkezett tűz oltásában.
 
A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelemi Műveleti Szolgálat is a helyszínen van – tette hozzá a szóvivő. Jelezte: a mintegy 100 négyzetméteres épületrész teljes terjedelmében lángoló tetőszerkezetéhez nem sokkal délután fél három előtt riasztották a katasztrófavédelmi egységeket. Személyi sérülésről nem érkezett hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.