Egyiküket gyorsan elfogták

Hajnalban támadtak a késes hajléktalanok

Rövid időn belül elfogta a rendőrség azt a hajléktalant, aki hétfőn hajnalban, eddig ismeretlen társával együtt, késsel kirabolt egy férfit Budapest IX. kerületében.

2013.06.25 09:36Havariapress

Két hajléktalan lépett oda egy férfihez hétfőn hajnalban, Budapest IX. kerületében, a Nehru parton, majd késsel megfenyegetve értékeit követelték. 

A két támadó egy mobiltelefonnal és egy parfümmel elmenekült a helyszínről. A rendőrség a személyleírás alapján, rövid időn belül, a VIII. kerületben elfogta az egyik rablót, akinek zsebéből előkerültek a megszerzett értékek. 

A 23 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Társát még keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.