Egy paksi családi ház kertjében

180 lőszer és egy kézigránát került elő - alapásás közben

Több mint 180 darab szovjet légvédelmi repeszlőszer és egy szintén szovjet kézigránát került elő egy paksi családi ház kertjéből, alapásási munkálatok közben.

2013.06.21 19:47Havariapress

Alapásás közben került elő egy paksi családi ház kertjében pénteken este, 160 darab 37 milliméteres és 28 darab 25 milliméteres szovjet légvédelmi repeszlőszer, valamint egy darab RDG-33-as, szintén szovjet gyártmányú kézigránát. 

A terület vélhetően a II. világháborúban szovjet légvédelmi állás, vagy lőszer lerakat lehetett. A lőszereket és a gránátot a központi gyűjtőhelyre szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.