Magyar és német lőszerek

Lőszert és fegyvermaradványok Zalalövőn

8 milliméteres magyar és 7,92 milliméteres német lőszereket, valamint 15 kilogramm fegyvermaradványt találtak, ezeket a szakemberek a helyszínről elszállítják és a később megsemmisítik.

2013.05.10 22:48MTI

Három kilogramm gyalogsági lőszer és 15 kilogramm fegyvermaradvány került elő egy építkezésen Zalalövőn - közölte a honvédség tűzszerészetének kommunikációs tisztje pénteken az MTI-vel. Németh-Zsohár Agnieszka tájékoztatása szerint 8 milliméteres magyar és 7,92 milliméteres német lőszereket, valamint 15 kilogramm fegyvermaradványt találtak, ezeket a szakemberek a helyszínről elszállítják és a később megsemmisítik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.