Jelzőtáblákat zúzott szét az ittas ámokfutó

Tombolt a részeg buszsofőr - az utasok könyörögtek...

Hét jelzőtáblát zúzott szét az a buszsofőr, aki részegen indult el járművével hétfőn este, Sopronból. A férfinak az utasok könyörögtek, hogy engedje őket leszállni.

2013.06.19 08:39Havariapress

A soproni pályaudvarról indult el a Kisalföld Volán helyi járatával a sofőr hétfőn este. Amíg a harkai úti buszfordulóig ért, hat jelzőtáblának ütközött neki és az utasok elmondása szerint folyamatosan súrolta az út menti fák koronáját is. 

Az utasok, akik a rendőrséget is értesítették, többször kérték a vezetőt, hogy álljon meg, aminek a férfi végül eleget tett a Kőszegi és a Harkai út kereszteződésében, ahol kiengedte mind a 15 utast. Ezután a sofőr nagy sebességgel továbbhajtott Harka felé, ahol a buszfordulónál egy újabb táblánk hajtott, leszakítva az arra rögzített szemetest. 

A rendőrök itt ellenőrizték a 45 éves sofőrt, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járműben mintegy félmillió forint kár keletkezett. A férfit előállították és kezdeményezték jogosítványa bevonását. Az ügyben ittas járművezetés miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.