A heves esőzések miatt

Pótlóbuszok közlekednek több villamosvonalon

Pótlóbuszok járnak több budapesti villamosvonalon a heves esőzések miatt.

2013.06.10 18:51MTI

Pótlóbuszok közlekednek többek közt a 3-as, a 62-es és a 62A villamosok helyett a Bosnyák tér és Ecseri út metrómegálló között. 

Ugyancsak autóbuszok szállítják az utasokat a 28A villamosok vonalán a Kőbányai út 21 és Új köztemető (Kozma utca) megállók között. Teljes vonalon pótolják a 37A jelzésű villamosokat. A pótlóbuszok a Kőbányai úton közlekednek. Villámcsapás miatt ugyancsak a teljes vonalon pótolják a 80A, a 81-es és a 82-es trolibuszokat. 

A gödöllői (H8-as) HÉV-vel Mogyoród állomáson átszállással lehet továbbutazni fakidőlés miatt. Pótlóbuszok járnak a 4-es és a 6-os villamosok vonalán a Corvin negyed és a Blaha Lujza tér között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.