Pitvarfibrilláció

Leállt a szíve a Balatonban - mentőhajó jött érte

Leállt a szíve annak a férfinek, aki felhevült testtel ugrott a vízbe dél körül, Balatonboglárnál. A férfinél pitvarfibrilláció lépett fel, ezért a siófoki kikötőbe szállították, ahol átadták a mentősöknek, akik kórházba vitték.

2013.06.18 16:09Havariapress

Nem sokkal dél után ugrott be felhevült testtel egy 27 éves férfi a vízbe Balatonboglárnál, a parttól körülbelül 1500 méterre, és azonnal elvesztette az eszméletét.

Mivel volt rajta mentőmellény, nem merült el. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatát a Balatoni Vízirendészet ügyeletese riasztotta. A Rupert sürgősségi mentőhajó Tihanyból valamivel több mint 20 perc alatt a helyszínre érkezett, fedélzetén egy mentőtiszttel, aki az addigra már eszméletét visszanyert férfit a hajó EKG-készülékével megvizsgálta.

A férfinél pitvarfibrilláció lépett fel, ezért a siófoki kikötőbe szállították, ahol átadták a mentősöknek, akik kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.