Gázolás

44-es főút: cserbenhagyta motoros áldozatát a kamionos

A rendőrök a kamiont vezető bolgár sofőrt egy órán belül elfogták és előállították, a Gyulai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

2013.05.20 21:09MTI

Segítségnyújtás nélkül hajtott tovább az a kamion, amelyik hétfő délután motorossal ütközött a 44-es főúton, Gyula és Békéscsaba között. A motoros a helyszínen életét vesztette - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. Vargáné Szombati Andrea elmondta: a rendőrök a kamiont vezető bolgár sofőrt egy órán belül elfogták és előállították, a Gyulai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A sajtószóvivő hozzátette: a kamion Gyula felől közlekedett Békéscsaba irányába, amikor a veszelyi leágazás közelében, ahol a szalagkorlát átmenetileg megszűnik, megfordult, és a mögötte haladó motoros hátulról belecsapódott a kamionba. A rendőrök a baleset helyszínétől néhány kilométerre, egy kamionparkolóban fogták el a bolgár férfit, aki időközben kicserélte a jármű sérült lámpáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.