Tűz

Tűz volt egy ajkai formaöntödében

Két, a gyárban dolgozó munkást - aki a tűzoltók kiérkezése előtt részt vett az oltásban - fejfájáspanaszokkal az ajkai kórházba szállították megfigyelésre.

2013.04.29 22:12MTI

Tűz volt hétfő este Ajkán, a Gyártelepi úti formaöntöde elszívó rendszerében, a mentők két embert kórházba szállítottak - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Révész András közleménye szerint az üzemcsarnok elszívó berendezésében körülbelül öt négyzetméteren égett a tűz.

Tájékoztatása szerint két, a gyárban dolgozó munkást - aki a tűzoltók kiérkezése előtt részt vett az oltásban - fejfájáspanaszokkal az ajkai kórházba szállították megfigyelésre. A kár hozzávetőleg félmillió forint, a tűz keletkezésének okát az igazgatóság munkatársai vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.