A tűzoltók jelenleg is dolgoznak

Lángol egy családi ház Hajdúnánáson

Kigyulladt egy családi ház és a mellette álló melléképület Hajdúnánáson csütörtök délután, a lángok megfékezésén jelenleg is dolgoznak a tűzoltók.

2013.04.25 17:49MTI

Madai Petra, a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta: hajdúnánási, hajdúböszörményi és nyíregyházi tűzoltók, illetve a megyei műveleti szolgálat munkatársai küzdenek a lángokkal, hat fecskendővel 21 tűzoltó vesz részt az oltásban. 

A családi házban egy ember lakik, ő nem volt otthon, amikor az épület kigyulladt - mondta a szóvivő. A helyszínen vannak a mentőszolgálat, a rendőrség és az áramszolgáltató szakemberei is. A melléképületben alkatrészeket és raklapokat tároltak, az épület leégett, a lakóháznak a teljes tetőszerkezete ég. 

A családi házból egy pb-gázpalackot kihoztak a tűzoltók, folyamatosan hűtik, egy másik gázpalack felrobbant. A tűznek a szomszédos lakóházra való átterjedését sikerült megállítaniuk a tűzoltóknak - mondta a katasztrófavédelmi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.