Egy vasúti tartálykocsiból

Vaklárma volt a veszélyes anyag szivárgásának híre

A helyszínről ugyanakkor két embert a Péterffy Sándor utcai kórházba vittek rosszullét miatt, de ennek oka egyelőre nem ismert.

2013.04.26 08:49MTI

Az első hírekkel ellentétben nem szivárgott veszélyes anyag egy vasúti tartálykocsiból Budapesten - közölte Ferenczi Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője péntek reggel.

Tájékoztatása szerint a MÁV vegyi elhárító egységével együtt átvizsgálták a területet, de veszélyes anyag jelenlétére utaló jeleket nem találtak. Átvizsgálták a tartályokat is, de azokon sérülést, szivárgást nem találtak, így intézkedést sem rendeltek el.

Hozzátette ugyanakkor, hogy a helyszínről két embert a Péterffy Sándor utcai kórházba vittek rosszullét miatt, de ennek okáról egyelőre nem tudott nyilatkozni a hivatalvezető.

Péntek virradóra a Budapesti Intermodális Logisztikai Központban (BILK) dolgozók jelentették be az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.