A gázvezetékét valaki megrongálta

Gázszivárgás Törökszentmiklóson - hazatérhettek a lakók

Hazatérhettek azok a lakók, akiknek gázszivárgás miatt kellett elhagyniuk otthonukat kedden kora délelőtt Törökszentmiklóson.

2013.04.16 13:13MTI

 A szivárgást rövid időn belül megszüntették a gázszolgáltató munkatársai, a rendőrség ezután feloldotta a Kisfaludy utca lezárását, ahová az ott lakók is visszatérhettek - tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes.
 
Hozzátette: a törökszentmiklósi rendőrkapitányságon közveszélyokozás bűntette miatt indult eljárás, mivel az eddigi adatok alapján az utca egy lakatlan házának gázvezetékét valaki megrongálta, azért kezdett szivárogni a gáz.
   
A szóvivő korábban azt mondta, hogy a hiba kijavításának idejére 24 épületből 45 embert kértek meg otthona elhagyására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.