Újra van gázszolgáltatás

Megszűnt a gázszivárgás a békéscsabai lakótelepi házban

Megszűnt a gázszivárgás, így újra van ellátás abban a békéscsabai lakótelepi házban, ahol hajnalban gázszivárgást észleltek a lakók, és a szolgáltató ezért felfüggesztette az ellátást.

2012.12.09 12:48MTI

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője, Nagy Szilvia elmondta: a szolgáltató helyreállította a működést a Penza lakótelepen található 12 lakásos házban.
   
A szóvivő korábban közölte: a tűzoltókat hajnalban értesítették, hogy gázszagot éreznek a lakók. A kivonuló egység megállapította, hogy az épületen kívül keletkezett a hiba. A közvetlen veszélyt elhárították, az ott élőknek nem kell elhagyniuk otthonukat, sérülés nem történt.
   
A gázszolgáltató szakemberei a helyszínre érve a gázellátás szüneteltetése mellett végezték el a hiba kijavítását - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.