Ablakon mászott be a tolvaj

Menekülés közben a rendőrökre dobta a lopott PC-t

Már a zsákmány sem kellett neki, csak menteni akarta a bőrét az a rabló, aki lenyúlta a gimnázium számítógépét.

2013.04.11 10:22ma.hu

A fehérvári rendőrök 2013. április 10-én egy kőszárhegyi férfivel szemben intézkedtek lopás vétség elkövetése miatt. Az egyik fehérvári gimnáziumból bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi a nyitott ablakon keresztül bemászott az egyik földszinti irodába, majd onnan ellopott egy asztali számítógépet. Az elkövető menekülés közben a számítógépet eldobta, ám a helyszínre irányított járőröknek a tettest sikerült elfogniuk. Előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően bűnügyi őrizetbe vették - tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.