Budapesten igazoltatták a járőrök

Elfogták a győri rendőrség által körözött csalót

Budapesten fogtak el egy 39 éves férfit, akit üzletszerűen elkövetett csalás miatt elfogatóparanccsal körözött a győri rendőrség.

2013.04.07 15:39MTI

A Győr- Moson- Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kocsis Tünde elmondta, hogy a gyanúsítottat a XIV. kerületben igazoltatták a járőrök pénteken.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a győri rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás miatt  körözi őt.      

A budapesti férfi más személynek adta ki magát és külföldi munkalehetőség, illetve szállás ígéretével csalt ki pénzt jóhiszemű emberektől. Hirdetésére tavaly ősszel két győri férfi jelentkezett,akik közvetítési díjként fejenként 260 eurót utaltak át neki.

A férfi vállalt kötelezettségét nem teljesítette, a pénzt saját céljaira fordította.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.