Két akcióban

Illegális bevándorlókat fogtak Hegyeshalomnál

Két akcióban összesen kilenc illegális bevándorlót fogtak el a rendőrök kedden a magyar-osztrák határon fekvő Hegyeshalomnál.

2013.03.26 11:21MTI

Kálmán Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: járőreik hajnalban az M1-es autópályán állítottak meg két taxit, amelyekben hat algériai és egy pakisztáni férfi ült, mindannyian a debreceni befogadó állomás Bécsbe tartó lakói. 

Hozzátette: pár órával korábban az 1-es főútnál figyeltek fel a járőrök két gyanúsan viselkedő férfira, akik a vasúti töltés mentén igyekeztek Ausztria felé. Mind a kilenc ember ellen tiltott határátlépés kísérlete miatt indított szabálysértési eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.