Négy áldozat az utakon is

Négyen haltak meg kihűlés miatt a hétvégén

A hétvégén négy ember halt meg közúti baleset következtében, illetve négy kihűléses haláleset jutott a rendőrség tudomására.

2013.03.25 07:48MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfő reggeli közleménye szerint március 22-24. között 73 személyi sérüléssel végződő közúti baleset történt, amelyből négy volt halálos kimenetelű, húsz baleset súlyos, negyvennyolc könnyű sérüléssel végződött.

A hétvégén a rendőrök összesen 1093 embert állítottak elő, 286-ot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 564 embert fogtak el, közülük 106-tal szemben körözés volt érvényben.

A határrendészetnek is sok munkája volt: 209 embert tiltott határátlépés, tízet közokirat-hamisítás miatt fogtak el, embercsempészés ügyében - elfogásukat követően - hat ember ellen indított büntetőeljárást a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.