Három kihűléses haláleset mellett

Heten haltak meg a hétvégén az utakon közúti balesetben

Öt balesetben heten haltak meg a hétvégén az ország közútjain - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

2013.02.04 09:28MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök péntektől 84 személyi sérüléses közúti közlekedési balesetnél intézkedtek: a halálos kimenetelű baleseteken felül 24 karambol súlyos, 55 pedig könnyű sérüléssel végződött. A rendőrséget három kihűléses halálesetről tájékoztatták.

A rendőrök összesen 490 embert fogtak el, 926 embert állítottak elő, biztonsági intézkedés 275 esetben történt. A határrendészeti események összesítése szerint 81 embert tiltott határátlépés, 3-3 embert közokirat-hamisítás, illetve embercsempészet miatt fogtak el a rendőrök - olvasható az ORFK közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.