Épp egy rácsot feszegettek

Félszáz fémlopásért előzetesben két győri fiatal

Előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság azt a két helyi fiatalt, akit félszáznál több fémlopással gyanúsítanak a rendőrök.

2013.03.22 12:56MTI

Kálmán Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóügyeletese szerint épp egy pince ablakrácsát feszegette a 15 és a 20 éves fiú, amikor egy lakó jelzése alapján a rendőrök tetten érték, majd néhány utcával távolabb elfogták őket. Kihallgatásuk során mindketten részletes beismerő vallomást tettek; ekkor derült ki, hogy bűnlajstromukon 57 lopás szerepel.

Hozzátette: a fiúk a pincék mellett a lépcsőházakat is előszeretettel fosztogatták, ajtókról réz névtáblát éppúgy leszereltek, mint lépcsőkorlátot. Korábbi zsákmányaik egy része fémfelvásárló telepekről elő is került. Előzetes letartóztatásuk mellett lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást velük szemben a Győri Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.