Négy szerb

Bécsben lopták a Romániába tartó buszokat

Ellopott autóbuszokat tartóztattak föl a rendőrök Nagylaknál.

2013.03.15 12:10MTI

Két, Bécsben ellopott autóbuszt tartóztattak föl a rendőrök a nagylaki határátkelőhelynél - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Jászai Linda elmondta: az osztrák hatóságok még szerdán tájékoztatták a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség munkatársait arról, hogy az M5-ös autópályán Szeged felé halad két autóbusz, amelyeket a gyanú szerint Bécsből loptak el.

A nagylaki rendőrök feltartóztatták a határátkelő kilépőoldalához közeledő járműveket. Az ellenőrzés során fény derült arra, hogy a buszok eredeti alvázszámát eltávolították, és hamissal helyettesítették.

A bűncselekmény kapcsán négy szerbiai állampolgárt állítottak elő, ellenük egyedi azonosítójel meghamisításának megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.