Tetten érték lopás közben

Rátámadt a biztonsági őrre a tolvaj

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki megtámadott egy biztonsági őrt egy esztergomi boltban, mikor tetten érték lopás közben.

2013.02.15 17:16Havariapress

Szerdán kora este történt az eset egy esztergomi boltban. A biztonsági őr az üzlet kameráján keresztül észlelte, hogy egy férfi több árucikket is a zsebébe tesz, majd fizetés nélkül távozni készül a boltból. Megpróbálta visszatartani, ám ekkor a férfi ellökte magától az őrt. 

A tolvaj kirohant a boltból, majd autójával elhajtott. A biztonsági őr részletes személyleírást adott az elkövetőről és kocsijáról, az esztergomi nyomozók így rövid idő alatt azonosították, s elfogták a rablás gyanúsítottját. A 42 éves esztergomi férfit nem vették őrizetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.