A fémátvevő telepen fogták el a rendőrök őket

Kiszaggatták az iskola falából a fűtéscsöveket a tolvajok

Kiszaggatták tolvajok a fűtés vezetékeit a falakból a tiszabői általános iskolában. A fémtolvajokat egy közeli fémátvevő telepen fogták el a rendőrök.

2013.02.04 16:42Havariapress

Hétfőn reggel értesítették a rendőrséget a Jász-Nagykun-Szolnok megyei község iskolájából, miután felfedezték, hogy a folyosón futó, rézből készült fűtés csöveket ismeretlenek kiszaggatták a falból mintegy 50 méter hosszan, s magukkal vitték.

A rendőrök Törökszentmiklóson, egy fémátvevő telepen találták meg a tolvajokat: a 17 és 18 éves fiatalok éppen leadták volna az ellopott fűtéscsöveket.

Az iskolában négy tolvaj járt, mint kiderült, kettejüket még keresik a rendőrök. A gyanúsítottak elmondták, hogy a csöveket feldarabolták, majd szatyorba rejtve, busszal vitték az átvevőhöz.

Az ügyben lopás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.