Hulladékként akart túladni rajtuk

Rézhuzalok értékesítésekor bukott le egy fémtolvaj Gyulán

Rézhuzalt akart hulladékként értékesíteni egy fiatal hétfőn Gyulán, de a rendőrök feltartóztatták.

2013.01.07 20:25MTI

A 17 éves fiút hét hasonló cselekmény elkövetésével gyanúsítják - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Vargáné Szombati Andrea elmondta: a gyanúsított az ablakot betörve jutott be egy gyulai tekercselőüzembe, a műhelyből vörösrézhuzalt, fémtárgyakat, szerszámokat vitt el. 

A fiatal tavaly október óta több épületről szerelt le vörösrézből készült csatornaelemeket és tulajdonított el különböző fémtárgyakat, hogy eladja őket. Egy lebetonozott postaládát is kivett a helyéből, de aztán tóba dobta, mert kiderült, hogy nem rézből készült. A Gyulai Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a fiú ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.